Partners

Partners

L.O.A.C. onderhoudt nauwe contacten met o.a. de volgende organisaties.

Cefic
Cefic (de europese brancheorganisatie voor de chemische industrie) beheert het Europese SQAS beoordelingssysteem, namens de gezamenlijke Europese branche organisaties voor de chemische industrie, chemietransport en -logistiek en reinigingsstations. Meer informatie vindt u op http://www.sqas.org/

IMPCAS
Het Chemical Distribution Institute beheert het wereldwijde International Marine Packed Cargo System (IMPCAS)beoordelingssysteem. Dit beoordelingssysteem richt zich op 'marine' activiteiten zoals Tank Container Operators, Shipping Lines, Shipping Agencies en Bulk Tank Storage. Meer informatie over het IMPCAS vindt u op http://www.impcas.org

Verrico Associates
Verrico Associates (U.S.A) is het toonaangevende adviesbureau op het gebied van Responsible Care in de Verenigde Staten. In Europa verzorgen wij RC 14001 trainingen samen met Verrico Associates.

BEAC
Board of Environmental,Health & Safety Auditor Certifications / BEAC (U.S.A.) beheert de certificatieschema's voor RC 14001 en RCMS certificatie.

Binnen de uitvoering van onze werkzaamheden werken wij samen met gespecialiseerde en gekwalificeerde partners. Naast zelfstandige en gekwalificeerde assessors werken wij samen met certificatie-instellingen BSI, SGS en Bureau Veritas Certification.