Over ons

Het L.O.A.C. is een onderzoeksbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van assessments en onafhankelijk onderzoek op het gebied van Responsible Care en veiligheids- en kwaliteitsmanagement.

Deze onderzoeken worden door ons nationaal en internationaal uitgevoerd binnen de chemie en de (chemie)logistiek. Hierbij kunnen officiele schema's worden gehanteerd volgens de accreditatie van Cefic en CDI maar kunnen ook onafhankelijke onderzoeken plaatsvinden zonder accreditatie.

Onze missie
Het L.O.A.C. is een jonge onderneming (2004), die is opgericht vanuit de filosofie dat er een onderzoeksbureau moest komen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van onafhankelijke doorlichtingen op het gebied van Responsible Care.

Door de uitvoering van kritische maar rechtvaardige doorlichtingen, willen wij onze opdrachtgevers helpen in het identificeren van verbeteringpunten op het gebied van de veiligheids-, gezondheids-, milieu-, kwaliteits- en beveiligingsprestaties (SHEQ&Sec) alsmede met betrekking tot de ingevoerde managementsystemen hiervoor. Wij willen hiermee bijdragen in het verhogen van de aandacht voor SHEQ&Sec. en verdere verbetering van de prestaties.